Do studia!

Jak jste již správně pochopili z nadpisu článku, Kartáč se s nastávající zimou rozhodl vyslyšet žádosti a prosby mnoha svých fanoušků, a vrhá se do studia. Určitě vás zajímají podrobnější informace, tak tedy:

Mic se rozhodl doplnit mezeru ve vzdělání z dětství, způsobenou vleklým opakovaným zánětem středního ucha (z něhož zároveň pramení jeho současné problémy s intonací) a od 1. prosince začíná studovat kurz „Matematika pro 1. stupeň základních škol za tři měsíce“. Závěrečně zkoušky dělá 15. března 2010 z velké násobilky a krácení zlomků, tak si na něj všichni vzpomeňte.

Kocour, věrný svému povolání, začal doma studovat Referenční příručku k soupravě Pendolíno v 10. svazcích. V jeho případě se jedná o dlouhodobou záležitost, svazek 5.-10. má naplánován do důchodu, pod záštitou Železničářské univerzity 3. věku.

Luboš naprosto propadl studiu svahilštiny, navštěvuje již druhý měsíc intenzivní kurz. Zatím umí dvě věty – Nani anacheza ngoma? (Kdo tančí?) a Mwanamume anacheza ngoma. (Muž tančí), pomocí nichž však dokáže bez problémů hodinu plynně konverzovat, jak nám to předvedl na posledním hraní U Bejka, kam shodou okolností zabloudil manželský pár z Mozambiku.
 


1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (1hodnocení, průměr: 4,00 z 5)
Nahrávám...

 
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*